Biskut Arab. Biskut ni memang menjadi kegemaran Alif dan HB.
Lepas je berbuka Alif akan makan biskut ni...Kadang kadang tak sempat pun nak hidangkan untuk tetamu...
Lagi pun biskut ni mudah je 4 bahan je kan...
Masa nak mengentel biskut ni cukup bercinta la orang kata..
Gentel seketul seketul kecil lepas tu tangkup kan 3 warna...
Gentel seketul seketul kecil lepas tu tangkup kan 3 warna...
BAHAN - BAHAN
1 tin minyak sapi (kecil)
1 tin gula ising (guna tin minyak sapi tu je)
3 cawan tepung... tapi aq letak tak sampai 3 cawan pun...
Gaul sebati, bulat bulatkan
Bakar suhu 170C 30 minit
Gaul dalam gula kastor masa tengah panas panas...
Masukkan dalam papercup.
1 tin minyak sapi (kecil)
1 tin gula ising (guna tin minyak sapi tu je)
3 cawan tepung... tapi aq letak tak sampai 3 cawan pun...
Gaul sebati, bulat bulatkan
Bakar suhu 170C 30 minit
Gaul dalam gula kastor masa tengah panas panas...
Masukkan dalam papercup.
No comments:
Post a Comment