Hari sabtu seawal jam 4.00 pagi aku dan bangun.. Mata aku macam ni la tak kira hari apa pun...
Mesti terjaga... Jadi aku pun menyiapkan bancuhan roti jala sebanyak 2 kilo tepung....
Selalunya kalau roti jala ni aku akan peramkan selama 2-4 jam baru aku start menjala.
Kalau kita peram nanti kita akan dapat jalaan yang halus je.
Roti juga akan rasa lebih lembut.
Roti jala hari ni order by Kak Liza.
Dah 3x dah Kak Liza repeat order ni....
Ini la roti jala nya.....
Macam ni aku kira untuk sekilo tepung RM30.00
Kak Liza tak nak kuah...katanya nak buat sendiri...
Terima kasih kak sebab order dengan Shima...
Mesti terjaga... Jadi aku pun menyiapkan bancuhan roti jala sebanyak 2 kilo tepung....
Selalunya kalau roti jala ni aku akan peramkan selama 2-4 jam baru aku start menjala.
Kalau kita peram nanti kita akan dapat jalaan yang halus je.
Roti juga akan rasa lebih lembut.
Roti jala hari ni order by Kak Liza.
Dah 3x dah Kak Liza repeat order ni....
Ini la roti jala nya.....
Macam ni aku kira untuk sekilo tepung RM30.00
Kak Liza tak nak kuah...katanya nak buat sendiri...
Terima kasih kak sebab order dengan Shima...
No comments:
Post a Comment