Tuesday, June 9, 2009

LUKISAN KREATIF




Hemmm.....cantik tak lukisan anak anak ku tu...
tu kiranye nak buat poster la...tp yg paling kreatik sesgt tu si adik tu la...
si kakak lak sbb kn tak kaler back ground tu, tu psl la x nmpk cam real poster
cam tu la kata pengadil...it ok la..janji mereka dah mencuba...

ANAK-ANAKKU


Ni la 3 org anak-anak ku daripada 4 org.
No 4 lum save lagi...
nanti la bila ade aku upload lg...

Sunday, June 7, 2009

KENDURI

Hemmmm....
Mesti semua orang ada dijemput ke kenduri kawin kan
Tak kira la sepupu ke, kawan ke, ape-ape je la.
Aku pun ade jugak
Ari sabtu (6hb) sepupu kawin, so boleh la menyelit sekali buat aqiqah sicekenit tu..
Aqiqah lembu, buat ramai-ramai ni tak la byk kos orrr ongkosnya....
tapi sayang sangat, kamera habis bateri tu yang tak dapat nk kongsi kat blog ni.
yang paling syok, sicekenit tu tak meragam langsung...asyik tido je...
dan ari ahad lak p menghantar pengantin tu kat Parit...
Lepas tu petangnye terus balik KL...
Kat highway, jem.....Penat giler.....
tapi ape-ape pun aku enjoy.........

Wednesday, June 3, 2009

eloo


this is my 1st blog
nnt bila ade gambar n masa saya upload la ye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...