Thursday, October 8, 2009

SEKSINYA ALIF MANDI

Hari tu Alif mandi...tengok cute nye...seksinye adik....
So aku pun terus ambik gambar dia...susah tul nk suruh dia tgk kamera...
Kemain hepi lg dia main air tu...

Nasib baik dh ditutup ngan gayung tu....
Bahaya tul...si cekenit mama ni...

TELUK BATIK

Sempena cuti raya yg panjang tu...aku berpeluang bwk anak2 p mandi kat Teluk Batik...Dh lama planning, so aku kotakan la janji aku tu..kemain hepi anak2 aku..
Ni la antara gambarnya....Masa ni Alif takde...Dok kt umah ngan Atuk dia...hehehehe...





Dah selesai...nis sesi fotografi...Poyor je kan...
Jumpa lg...




HEPI BESDAY TO ME......

"Hepi Besday to me....hepi besday to me......." Aisey....genap ari ni 1hb October 2009 umur aku dh 33 tahun...
Ni ucapan yg hubby aku htr...melalui khidmat SMS lerrrrr....
"Ayang Selamat hari lahir yg ke 34 semoga panjang umur murah rezeki n panjangkan kekeluargaan kita hingga ke akhir hayat abg sayang kan ayang n anak2."
Yang bengang tu...ada ka patut yg ke 34 patutnye yg ke 33...tp takpe la..nk buat mcm mn kn...
So sempena besday tu ari sabtu (3hb) hubby belanja la mkn kt medan selera ikan bakar Jeram...
Sedapnye......dh lama x mkn last masa tu mengandungkan Alif...skg pun Alif dh 7 bulan...
Dh jadik baby gedik pun...

Ni la menu yg di oder...nasi putih, sotong goreng tepung, udang goreng butter, bawal msk tauchu, ketam stim...masa ni ketam lum sampai lg...air tembikai...sedapnye....

Ni 2 budak gedik...1 kakak gedik Nadia, 1 baby gedik Alif...


Ni lak budak gedik Fatahul...

Ni la aku n baby gedik Alif....
Ni gambar family aku yg bahagia... Nadia takde sbb tukang ambik gambar la....
So ari isnin (5hb) sambut besday Fatahul lak...belanja mkn KFC je n beli kn kete walksegan utk dia...kemain hepi lg..gambar??????.....tak ambik la...x sempat nk tangkap...
Itu je la...Jumpa lg next blog...




Monday, October 5, 2009

PAGI 1 RAMADHAN 1430H

Ni gambar anak-anak & jugaahli keluarga mak su aku yg dtg beraya dirumah aku 1 Ramadhan hari tu.

Ni anak aku yg ke 3 & 4, Fatahul & Alif

Yg ni la baby gedik...Alif Hakimi, kopiah tu tokwan dapt dr org Arab bg free je masa p umrah hari tu.


Ni la muka-muka budak gedik, dr kiri Fatahul, Nadia, Alif, Shahirah & Shafiqah.


Ni la ahli kelaurga mak su aku & anak-anak dan menantu dia...


So...Jumpa lg lain blog...lepas ni sy nk tunjuk p Teluk Batik pulak...


MENJELANG MALAM RAYA 2

Sori...yg td tersilap teknik..
Ni la kemeriahan malam raya kt rumah mak aku...
Tengok la anak-anak & anak buah aku tu..kemain seronok lg main bunga api...
ni muka2 yg dok berposing depan kamera la...
Pada tahun ini bunga api di sponser oleh suami ku n pak long mereka la...


Ni Fatahul, Iqhwan & Shahirah

Ni Shahirah, Fatahul, Nadia & Iqhwan...

Tu je la gambar yg nk di tunjuk kan...

Next blog nk cite psl hari raya la pulak...



MENJELANG MALAM RAYA


JUADAH BERBUKA




Dh lama x update blog...bz betul... Sori la ye... Ni nk kongsi psl juadah berbuka yg sy msk utk family tersayang...Walaupun letih dgn tuntutan kerja sehari-hari..sy kena la menjalankan tanggungjawap sebagai ibu...itu sgt penting dlm hidup ku sekarang ini...


Ni adalah salah satu menu hari tu...
Nasi lemak, sambal bilis petai, sotong sambal, telur rebus, bilis goreng, popia basah(beli le ni)

Nasi minyak, kurma ayam, sambal bilis petai, ayam goreng, papedum, karipap pusing(ni beli segera punya) nugget ikan & ayam.

So itu je la yg sy nk kongsi kn...lepas ni jumpa sy lg...saya nk cerita psl raya pulak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...