Tuesday, December 6, 2016

Gotong Royong Perdana @ 20/11/2016

Assalamualaikum...
N3 kali ni kesinambungan cerita Anugerah Cemerlang Kafa Al-Firdaus.
Kiranya hari ni aku ada 3 agenda...byk kan semuanya serentak....
Tapi sebelum pergi ke Fit to Challenge kami kena la buat pendaftaran dahulu. tu psl la org pakai bj hijau kami ber3 pakai bj biru. Dh siap daftar, tulis kad lucky draw ambil T shirt hijau tu, terus kami ke Taman Tasik Permaisuri.



 Ramai gak org Penara yang turun

 Gotong royong Perdana kali melibatkan banyak NGO. tapi aku x tau la semuanya...
ni adalah barisan org kuat yang mewakili setiap NGO tu...

 Selain tu juga ada dijalankan pemeriksaan kesihatan, demo cara memadamkan kebakaran, lucky draw (aku x lucky pun), kutipan sampah yang paling banyak dan macam-macam lagi...

 Ni muka baru balik dari Fit to Challenge...tu yg nampak letih...





 Abg Bomba I Love U... abg ni punya la teruja bercerita pasal kebakaran....


 Abg ni kata kalau terbakar jgn guna air...api akan jadi lebih marak sebaliknya guna lah pemadam api...

Tadaaa....dh tukar baju t shirt hijau....ingat malas nk tukar tp dh diorng kata nak sama semua nya...
so tukar pun tukar je la....
Depan: Ezan, Me, 
Belakang Kiri : Emma & Kak Sal..


Hbs sudah....yg pastinya mmg seronok dan letih...
Pada yg dapat hadiah tu tahniah ye...pada yg tak dapat tu kita cuba lagi tahun depan....
Wassalam....
Apa apa pun 
Korang
Layan Je...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...