Saturday, June 14, 2014

Ceramah Halaqah & Teh Tarik

Salam Sejahtera
Jumaat mlm ada Ceramah Halaqah dan Konsert Teh Tarik Anjuran Radio KL Fm...
sebelum tu kena pergi ke pejabat PPSP utk ambik baju yg nk dipakai masa sukaneka nnt....
Bz bebeno kan....

 Masa ni tgh bz mengagihkan bj2....n tugas masing2 utk esok hari...
Hbs je meeting tu pergi ke teh tarik dulu coz ceramah start kul 9.30pm...ada masa lg mengedik ke situ kan...


Masa tgh syok2 ambik gambo tu tiba2 menyelit sorang....
owh Yanzen....tanpa segan silu dia slumber jek masuk dlm group bergambo ngn kami...
mmg sporting takde la nak kekwat kan...

 MC sibuk berceloteh kt depan kami ni sibuk bergambo kt belakang....


 Kami paksa Yanzen bergambo kt depan...turunkan skit bdn tu...coz Yanzen ni tinggi org nye...
dah-dah...jom ke Masjid Al-Najihin...nk start dh ceramah tu...

 Alif pun ikut jugak...

 Mama & Alif...

 Dah mula pun..ramainye org yg dtg...penuh Masjid..


Aku naik keatas...dok kt bwh tak berape nk dgr...
hbs je ceramah pergi balik ke konsert teh tarik...dpt la minum teh tarik free....yg lain2 dh hbs...
pastu dapat nugget free dari ayamas...sbb x hbs...dia bg je la...
pastu balik ke rumah....tergebil2 mata x leh nk tido...tgk jam dh dekat kul 1.00am
esk nk bangun awal ni....
erm...apa-apa pun korang
Layan je...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...