Thursday, May 19, 2016

Selamat Ulang Tahun...2016


12/04/2016 Ulang tahun perkahwinan aku
hari ni kami ber2 cuti untuk meluangkan masa bersama-sama.
Konon nk pergi ke Bukit Frazer...tp bila dipikir-pikir kan masa malas la pulak
Kita repeat p AEON Shah Alam la..

Bunga Anniversary







Kami lunch kt Rasa Village jek..Sedapnya nasi ayam...
Bila turun ke GF banyak juga jual makanan..
Alamak ada Terra Garden...aku suka makan asam laksa dia sedapnya...lain kali datang lagi
Aku apa lagi memborong la Egg tart kat King Confectionery, Roti kat La Bohome .
Pasni nk p mana lagi...masih ada masa lagi ni..
Apa kata kita p Ikea Cheras. Belum penah p lagi ni..

Salu p Ikea Damansara nk mkn Meat Ball x dapat sbb ramai org...kali ni x ramai kan maklum la hari org bekerja...apa lagi order la
Rasa mmg terbaik...lagi chicken wing tu...ermmmmm sedapnya..sampai kekenyangan mkn...
Bila balik rumah Nadia tanya kenapa tak tapau...
Ikea takde tapau ye kecuali korang bawak bekas sendiri...
baru aku tau...lain kali la kak ye...
if mama p Ikea mama bawak bekas...
Apa-apa pun Korang
Layan je...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...