Monday, October 24, 2011

Horeyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hari ni kerja mcm biase jek....Biasa lakan....Mood MOnday....buhsan....bureeeng..tp coz nk cr ongkos....kena la pegi gk
Sampai jek ofis....member dh sound..MYOB takleh pakai lg..kena buat year end closing baru leh masuk...mcm2 la...hishhh...
Mula la cr kj nk dibuat....bos lak diam jek ari ni....mls la nk ambik pot....member aku lak si Piza tu x on9 lak pulak...p mn erk...ct or mc...bertambah la bureng nye aku ni...x ckp kt aku pun dia x dtg kj...ishhhh....
tiba2 bos buat announce sape2 nk p vacation...percutian la erk...blh pilih kt Berjaya...pereeeiiiiii jek...wahhhhh...tu yg sy nk dengo tu jwp aku pd bos...pastu dia sound la siang2....Langkawi, Cameron, Tioman ssh nk booked...fully booked jekkkk...
Dia bg cdgn..PD, Penang or Bukit Tinggi....
PD dh jemuk sgt kata En Soumi.....Bukit Tinggi ade ape...sojok yooooo...umh aku pun leh sojok gk...on yo econ kn...hehehehe....
Penang lah...lg pun aku dh dekat 15 thn x pijak Penang..anak2 n Soumi lg la....
K lah bos...kompom erk...i pilih Penang...Bla u nk p...Cangngok pun cangngok,..k la, i pilih 17/11/11-18/11/11 jadik la erk....so Kak Liza...jgn jelous...aku p dulu...
Tup2 ptg td...member aku Jeff lg awai book dr aku...Dia nk p Raya Haji ni...uhhhhhh.....dia lg awai dr aku....so la ni aku dok sibok cr risalah2...p tny kt pak google...kt mn tempat menarik lokasi n tunjuk arah tempat2 tu...
Kot sampai tiba masa saat ketika...aku up date la trip aku tu...

LAYAN.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...