Monday, February 6, 2012

Lion Dance.....CNY by HP


Pada 02/02/2012....kat ofis ada tarian singa sponser by HP....tocer..tocer erk...first time la aku tgk tarian ni depan mata aku...salunye...tgk kt tv ke or terlalu lalu ke....
Memang gamat la...dgn bunyi mercun la....rimas tul dibuatnye.....Tapi ape2 pun pada orng yg melihatnye mmg enjoy...tp aku benci tul lion tu...suka sengol2 muka dia kt aku...menurut kata kawan aku..."wahhhhhhh.....Shima thn ni u ada ong....org kata mmg susah nk dapat "beramah mesra dgn lion tu"........ye ke....mcm x caya jek......tp org2 cina lebih mempercayainya la daripada kire org melayu ni....mcm2 jenis gerak gaya diorg buat.....tp bg org mcm aku ni lihat saja la....ini ada beberapa foto yg aku sempat upload kan....korang layan je la.....

Ni rupa limau yg lion tu kopek...mesti 3 kelopak...knp erk?????
Angpaunye dh dikebas oleh sang lion tu...hehehehe..

Ni pulak tokey n tokey soh aku....

Lion tengah main "bola" (limau bali)

Aku & Penny

Layan.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...