Wednesday, October 2, 2013

Happy Birthday To Me 01/10/2013

 Semalam hari jadi aku yg ke ehem..ehem...biar lah rahsia (versi mcm lagu Siti Nurhaliza) hahahaha...pagi-pagi before nk gi keje...HB wish.."Happy Birthday Ayang....mlm ni kita p mkn erk.. ala x blh nk p mkn coz ayang tak sihat lagi...sakit tekak, sakit telinga...sabtu ni je la p mkn2 ...sekali sambut birthday Fatahul ye..." Ok kata HB....aik akk p sekolah je tak wish kt mama ke dlm hati berkata....Fatahul jgn harap la...apa pun tak tau tak ingat...Alif....2X5 la ngan Fatahul....
Bila sampai kat ofis on je FB byk kwn2 dh wish kt wall FB aku...ingat jugak korang kat aku ye...ape2 pun aku nk ucap terima kasih byk2 atas ingatan tulus ikhlas yg korang berikan...aku berharap agar kehidupan korang lebih sejahtera aman sentosa...amin....
Ptg balik kj aku tny HB...
Aku : tak belanja mkn ke
HB  : kata tak nak...tekak sakit mulut sakit la..
Aku : Ala beli burger kat Ezan je...tak kan x blh kot..
HB  : OK...nk burger apa..
Aku : Ayang nk benjo..tp tny Ezan telo basuh tak (hehehe...)
         Nadia, Fatahul hot dog...Alif terpulanglah...
HB  : Ok....

Bila HB bwk balik je burger...Alif sibuk nk mkn...lapar...Alif ni always lapar...pantang tgk org mkn mesti dia tumpang...dlm dok kejap ye kejap ye...dia dh bukak dulu bungkusan burger tu...syok je dia mkn...aik tgk mcm benjo je...Alif!!!...tu benjo mama punya kan...it's ok la ...continue mkn je la...sian pulak sbb dh syok mkn kn...HB ckp ayang mkn burger daging la...k la...mama mkn burger daging...baru mkn 2 gigit....adoiyai....sakit nye mulut...x blh nganga n kunyah...sakit mulut n telinga...terus tukar ngan Fatahul...mkn hot dog tu pun terkial2 nk hbs....adoiyai....sakit nye....mlm tu jugak p farmasi cari ubat....dpt je mkn ubat lega rasanye....
haaaaa....ni cite besday card aku....ok balik je keje Nadia bisik kat Alif..pastu Alif cakap "selamat hari jadi mama...." ucap je aku tny...kakak takde apa2 ke utk mama....takde...org mintak duit kat abah...abah tak kasi smlm...so akk buat la kad sendiri...patut la dlm tong sampah aku tgk byk kertas gunting...tah byk mn la kesalahan masa nk buat kad tu....anyway thanks akk...cantik kad ni w/p handmade lebih berharga dari beli jenama duta greeting card tu...hehehehe...so aku pun scan kt ofis x mo nnt hilang kad ni...atleast ade kenangankan....Fatahul pulak...apa hadiah nk bg kt mama...ok mlm ni org pijak (picit) mama ye...alahai kesian pulak dh la ada exam UPKK ngan homework sek keb belambak lg....k lah x payah la pijak...

Bunga Tulip...aku suka bunga tulip selain bunga lavender warna merah lagi...kot bunga lavender mesti la akk x pandai buat kan...complicated sikit kan...
ni antara kata-kata yg di tulis....

Mama also love u so much coz u only 1 (daughter)
Muah......

erm....x sabar nak tunggu sabtu ni...nak mkn busat.....hahahaha..
Apa-apa korang 
Layan Je...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...